Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE DABEST bbblkjlkjkljkl
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Haj Akram speelt de bal door. Shareef probeert naar een medespeler te passen. Abdu Metsu rent richting de bal. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap. bin Malik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE DABEST - bbblkjlkjkljkl 0:1

16e minuut.
Fadl trapt de bal weg. Shareef kopt de bal weg. bin Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu onderschept slim de pass. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hana Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hareb rent richting de bal. Abdu Metsu onderschept slim de pass. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap. bin Malik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
THE DABEST - bbblkjlkjkljkl 0:2

29e minuut.
El Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt bin Hussain de bal. bin Hussain passt de bal zonder na te denken. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai draait met de bal, schiet en ... Fadl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
bin Hussain is nu in balbezit. bin Hussain speelt de bal door. AL Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai onderschept slim de pass. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. Fadl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE DABEST 48%, bbblkjlkjkljkl 52%.
THE DABEST - bbblkjlkjkljkl 0:2

57e minuut.
El Yaseen is nu in balbezit. El Yaseen passt de bal met de wreef. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai schiet op doel. Al Huzayel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE DABEST - bbblkjlkjkljkl 1:2

59e minuut.
Haj Akram met de inworp. Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef geeft een hoge lob. Abdu Metsu rent richting de bal. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Shareef geeft de bal voor. AL Sakhtyani probeert de bal met de borst te controleren. Abdu Metsu onderschept slim de pass. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ... bin Malik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Sakhtyani rent richting de bal. Sakhtyani met een sublieme pass. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Al Radwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hana Jawhar rent richting de bal. Hana Jawhar passt de bal zonder na te denken. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE DABEST 43%, bbblkjlkjkljkl 57%.
THE DABEST - bbblkjlkjkljkl 1:2