Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fahad bbblkjlkjkljkl
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


21e minuut.
Hana Jawhar speelt de bal door. El Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sakhtyani begaat een overtreding. Hana Sakhtyani krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Haj Akram probeert naar een medespeler te passen. Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Msarri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahad 42%, bbblkjlkjkljkl 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fahad - bbblkjlkjkljkl 0:0

48e minuut.
Al Nard probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Al Radwan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram haalt uit met een fantastische trap. Al Anbari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef geeft de bal voor. Mostowfi heeft problemen om de bal te vangen. Haj Akram rent richting de bal. Haj Akram geeft de bal voor. Al Anbari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Mostowfi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haj Akram met de inworp. Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hana Sakhtyani geeft een hoge lob. Haj Akram rent richting de bal. bin Qassim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Qassim krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Al Awar geeft de bal voor. Hana Khetbi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Al Nahyan de bal onder controle te krijgen. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu schiet op doel. Fadl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Qassim zal de hoekschop nemen. Hana Jawhar kan de bal niet met de borst controleren. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hana Jawhar met een sublieme pass. Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef geeft een hoge lob. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ... Al Anbari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Shareef verovert de bal door een tackle van achteren. Shareef geeft de bal voor. Klungelig pakt El Hamdan de bal. Abdu Metsu rent richting de bal. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hana Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin rabee verovert de bal door een tackle van achteren. bin rabee met een sublieme pass. Daar is Al Metsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Shareef speelt de bal door. El Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Al Metsu rent richting de bal. Al Metsu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahad 60%, bbblkjlkjkljkl 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fahad - bbblkjlkjkljkl 0:0