Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE DABEST pokemon xyz
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Al Matrooshi passt de bal zonder na te denken. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. Jasmi rent richting de bal. Jasmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE DABEST - pokemon xyz 0:1

22e minuut.
bin Qubaisi is nu in balbezit. Al Mualla verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mualla passt de bal met de wreef. Jasmi is nu in balbezit. Jasmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE DABEST 60%, pokemon xyz 40%.
THE DABEST - pokemon xyz 0:1

63e minuut.
Fahir speelt de bal door. Al Mualla is nu in balbezit. Al Mualla passt de bal met de wreef. Jasmi rent richting de bal. Jasmi draait met de bal, schiet en ... bin Malik bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Hana Khetbi met een snelle inworp. bin Qubaisi is nu in balbezit. bin Qubaisi passt de bal met de wreef. Fahir probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
AL Sakhtyani geeft de bal voor. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Khaleel krijgt een gele kaart.

89e minuut.
bin Qubaisi is nu in balbezit. Al Mazem verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mazem speelt de bal door. Al Matrooshi is nu in balbezit. Al Matrooshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE DABEST 50%, pokemon xyz 50%.
THE DABEST - pokemon xyz 0:1