Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pokemon xyz THE DABEST
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
AL Awzai speelt de bal door. El Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. El Yaseen speelt de bal door. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. bin azad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
bin Qubaisi onderschept slim de pass. bin Qubaisi met een sublieme pass. Daar is El Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasmi rent richting de bal. Jasmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - THE DABEST 1:0

19e minuut.
bin Yardan speelt de bal door. Klungelig pakt Al Matrooshi de bal. Al Matrooshi passt de bal zonder na te denken. Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
bin Yardan geeft een lange en hoge pass. Al Khaleel heeft problemen om de bal te vangen. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai draait met de bal, schiet en ... bin azad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pokemon xyz - THE DABEST 1:1

29e minuut.
Sakhtyani passt de bal in één keer door. Abdu Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matrooshi is nu in balbezit. Al Matrooshi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 56%, THE DABEST 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pokemon xyz - THE DABEST 1:1

47e minuut.
AL Hufi kopt de bal weg. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mazem geeft een hoge lob. bin Malik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert AL Awzai de bal onder controle te krijgen. bin Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mualla maakt een afschuwelijke overtreding. Al Mualla krijgt een gele kaart.

72e minuut.
bin Yardan geeft de bal voor. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi rent richting de bal. Al Matrooshi rent richting de bal. Al Matrooshi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
AL Bdeir passt de bal met de wreef. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai met een sublieme pass. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - THE DABEST 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 57%, THE DABEST 43%.
pokemon xyz - THE DABEST 1:2