Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pokemon xyz bbblkjlkjkljkl
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
bin Huzayel geeft een hoge lob. Jasmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi verovert de bal door een tackle van achteren. Jasmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 1:0

7e minuut.
bin Yardan rent richting de bal. bin Yardan passt de bal zonder na te denken. Jasmi is nu in balbezit. Jasmi schiet op doel. Fadl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 2:0

18e minuut.
Hana Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Yardan met een snelle inworp. Al Matrooshi rent richting de bal. Al Matrooshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 3:0

24e minuut.
Al Matrooshi is nu in balbezit. EL Omer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Al Matrooshi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Al Matrooshi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 4:0

26e minuut.
Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Humaid rent richting de bal. Jasmi onderschept slim de pass. Jasmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 5:0

42e minuut.
Al Mazem geeft een hoge lob. AL Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi begaat een overtreding. AL Humaid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. AL Humaid kan niet meer verder spelen. AL Harbi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 45%, bbblkjlkjkljkl 55%.
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 5:0

46e minuut.
Al Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jawhar geeft een lange en hoge pass. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ... bin azad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
AL Bdeir is nu in balbezit. AL Bdeir geeft een hoge lob. Jasmi is nu in balbezit. Al Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matrooshi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 6:0

87e minuut.
Al Mazem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Matrooshi is nu in balbezit. Al Matrooshi probeert naar een medespeler te passen. bin Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Huzayel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 50%, bbblkjlkjkljkl 50%.
pokemon xyz - bbblkjlkjkljkl 7:0