Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viky Fahad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
El Fahir met een snelle inworp. bin rabee rent richting de bal. bin rabee geeft een lange en hoge pass. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Al Minhali rent richting de bal. bin Al Rasibi begaat een overtreding. Al Minhali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hana Sultan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mostowfi kopt de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
bin rabee verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hussain passt de bal zonder na te denken. Al Metsu rent richting de bal. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Matar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Fahir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin rabee geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hana Sultan onderschept slim de pass. El Hamdan is nu in balbezit. Hana Sultan maakt een afschuwelijke overtreding. El Hamdan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Haj Sultan probeert naar een medespeler te passen. Daar is El Alil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Alil geeft de bal voor. Baloushi is nu in balbezit. Baloushi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Msarri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viky - Fahad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viky 35%, Fahad 65%.
viky - Fahad 1:0

52e minuut.
El Forouhar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Fahir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin rabee schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Haj Sultan rent richting de bal. Haj Sultan probeert naar een medespeler te passen. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sultan is nu in balbezit. Hana Sultan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Haj Sultan rent richting de bal. Haj Sultan passt de bal zonder na te denken. Mostowfi rent richting de bal. Hana Sultan onderschept slim de pass. Hana Sultan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viky - Fahad 2:0

73e minuut.
Msarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Awar is nu in balbezit. El Alil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Alil krijgt een gele kaart.

78e minuut.
bin rabee passt de bal zonder na te denken. El Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hamdan passt de bal zonder na te denken. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viky - Fahad 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viky 37%, Fahad 63%.
viky - Fahad 2:1