Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pokemon xyz viky
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Al Khaleel trapt de bal weg. Haj Sultan controleert de bal met de borst. Haj Sultan passt de bal met de wreef. Al Minhali rent richting de bal. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Uthman rent richting de bal. Jasmi maakt een afschuwelijke overtreding. Jasmi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Uthman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Matrooshi is nu in balbezit. Al Matrooshi passt de bal in één keer door. Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - viky 1:0

17e minuut.
Baloushi rent richting de bal. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baloushi. AL Bdeir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Hana Sultan probeert naar een medespeler te passen. Al Mualla rent richting de bal. Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. Jasmi is nu in balbezit. Jasmi schiet op doel. Hana Ismail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - viky 2:0

29e minuut.
Homayoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Mualla is nu in balbezit. Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. Jasmi rent richting de bal. Jasmi haalt uit met een fantastische trap. Hana Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
El Forouhar rent richting de bal. Al Matrooshi rent richting de bal. El Forouhar begaat een overtreding. El Forouhar krijgt een gele kaart. Al Matrooshi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Huzayel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Haj Sultan met een sublieme pass. Al Minhali is nu in balbezit. bin Huzayel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Huzayel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 60%, viky 40%.
pokemon xyz - viky 2:0

55e minuut.
Hana Sultan probeert de bal met de borst te controleren. Al Mualla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hana Sultan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Al Mualla met een sublieme pass. Hana Sultan neemt de penalty, wat een uithaal! bin azad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Al Mazem met een snelle inworp. Daar is Al Matrooshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matrooshi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
AL Forouhar trapt de bal weg van het doel. Al Minhali kopt de bal weg. Daar is AL Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baloushi is nu in balbezit. Baloushi haalt uit met een fantastische trap. bin azad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
bin Yardan met een snelle inworp. Al Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matrooshi draait met de bal, schiet en ... Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - viky 3:0

71e minuut.
Al Khaleel is nu in balbezit. Al Khaleel geeft een lange en hoge pass. Jasmi kopt de bal weg. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Baloushi onderschept slim de pass. Baloushi met een sublieme pass. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali schiet op doel. bin azad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - viky 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 59%, viky 41%.
pokemon xyz - viky 3:1