Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c qusay bbblkjlkjkljkl
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Al Huzayel trapt de bal weg. Shareef kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Omer de bal. Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ... EL Nayhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hana Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman onderschept slim de pass. Hana Sakhtyani maakt een afschuwelijke overtreding. Hana Sakhtyani krijgt een gele kaart. Sulayman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Omer komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hana Sakhtyani passt de bal met de wreef. Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef speelt de bal door. Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen rent richting de bal. Abdu Yuseen met een sublieme pass. Abdu Metsu rent richting de bal. Abdu Metsu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
bin Omer met een sublieme pass. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman passt de bal in één keer door. Daar is bin AL Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Fahir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c qusay 40%, bbblkjlkjkljkl 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c qusay - bbblkjlkjkljkl 0:0

49e minuut.
Al Nahyan geeft de bal voor. Shareef speelt de bal door. Al Baloushi is nu in balbezit. Abdu Metsu onderschept slim de pass. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c qusay - bbblkjlkjkljkl 0:1

60e minuut.
Abdu Yuseen met een sublieme pass. Al Radwan is nu in balbezit. Al Radwan passt de bal in één keer door. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c qusay - bbblkjlkjkljkl 0:2

66e minuut.
Klungelig pakt bin Omer de bal. Shareef is nu in balbezit. Shareef speelt de bal door. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Abdu Metsu rent richting de bal. Abdu Harbi rent richting de bal. Abdu Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Metsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c qusay - bbblkjlkjkljkl 0:3

71e minuut.
Abdu Yuseen speelt de bal door. Abdu Harbi rent richting de bal. Abdu Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap. EL Nayhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c qusay - bbblkjlkjkljkl 0:4

75e minuut.
Sufi geeft een hoge lob. Al Radwan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hana Khetbi de bal. Sulayman rent richting de bal. Sulayman haalt uit met een fantastische trap. Fadl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
bin Omer rent richting de bal. Hana Ismail is nu in balbezit. Hana Ismail probeert naar een medespeler te passen. bin AL Fahir rent richting de bal. bin AL Fahir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c qusay 49%, bbblkjlkjkljkl 51%.
f.c qusay - bbblkjlkjkljkl 0:4