Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AnsMadrid Fahad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
bin Qassim passt de bal in één keer door. Al Awar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abdu Forouhar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
EL Ichya is nu in balbezit. EL Ichya geeft een lange en hoge pass. Al Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Haj Akram kopt de bal weg. bin rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu schiet op doel. bin rabee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AnsMadrid - Fahad 0:1

30e minuut.
EL Baloushi is nu in balbezit. Al Awar onderschept slim de pass. Al Awar passt de bal met de wreef. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnsMadrid 48%, Fahad 52%.
AnsMadrid - Fahad 0:1

46e minuut.
EL Baloushi met een snelle inworp. bin rabee is nu in balbezit. bin rabee passt de bal met de wreef. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AnsMadrid - Fahad 0:2

48e minuut.
Daar is Haj Akram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Metsu rent richting de bal. Haj Akram schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haj Akram krijgt een gele kaart.

58e minuut.
bin rabee rent richting de bal. bin rabee speelt de bal door. EL Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap. bin rabee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnsMadrid 55%, Fahad 45%.
AnsMadrid - Fahad 0:2