Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fahad AnsMadrid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
EL Ichya is nu in balbezit. Al Metsu is nu in balbezit. EL Baloushi is nu in balbezit. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahad - AnsMadrid 1:0

13e minuut.
Al Nahyan onderschept slim de pass. Al Nahyan probeert naar een medespeler te passen. Malallah probeert de bal met de borst te controleren. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
bin rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nayhan maakt een afschuwelijke overtreding. bin rabee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. EL Sakhtyani met een snel genomen vrije trap. Daar is Al Metsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap. bin rabee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. El Yaseen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Al Metsu rent richting de bal. EL Nayhan onderschept slim de pass. EL Sakhtyani is nu in balbezit. bin rabee is nu in balbezit. bin rabee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
EL Baloushi onderschept slim de pass. EL Baloushi geeft een hoge lob. Daar is Al Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sultan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahad 57%, AnsMadrid 43%.
Fahad - AnsMadrid 1:0

47e minuut.
Al Awar met een sublieme pass. El Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hamdan geeft een hoge lob. El Fahir is nu in balbezit. El Fahir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Malallah met een harde bal richting middenveld. Al Awar is nu in balbezit. Haj Akram schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haj Akram krijgt een gele kaart.

63e minuut.
bin rabee kopt de bal weg. Al Nahyan rent richting de bal. Al Nahyan geeft de bal voor. Al Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sultan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
bin Qassim onderschept slim de pass. bin Qassim speelt de bal door. Al Awar heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Forouhar onderschept slim de pass. Abdu Forouhar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Abdu Forouhar met de inworp. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram geeft een lange en hoge pass. Teymourian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymourian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fahad - AnsMadrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahad 64%, AnsMadrid 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fahad - AnsMadrid 1:1