Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pokemon xyz f.c qusay
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Suroor speelt de bal door. Inworp. Al Mazem met een snelle inworp. Al Matrooshi is nu in balbezit. Al Matrooshi geeft een hoge lob. EL Nayhan bokst de bal weg.

4e minuut.
AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matrooshi speelt de bal door. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
AL Bdeir onderschept slim de pass. Al Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. Jasmi is nu in balbezit. Jasmi draait met de bal, schiet en ... EL Nayhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Al Mualla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. AL Sayed geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin AL Fahir maakt een snoekduik en kopt de bal. bin azad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xyz - f.c qusay 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt bin Huzayel de bal. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman met een sublieme pass. bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Fahir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
AL Bdeir controleert de bal met de borst. AL Bdeir speelt de bal door. bin Huzayel probeert de bal aan de voet te houden. bin AL Fahir is nu in balbezit. bin AL Fahir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Al Khaleel geeft de bal voor. Al Matrooshi kopt de bal weg. AL Bdeir rent richting de bal. Jasmi verovert de bal door een tackle van achteren. Jasmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
AL Bdeir speelt de bal door. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun begaat een overtreding. AL Sayed raakt geblesseerd tijdens het duel. AL Sayed wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Fahir haalt uit met een fantastische trap. bin azad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 55%, f.c qusay 45%.
pokemon xyz - f.c qusay 0:1

56e minuut.
bin Yardan speelt de bal door. Daar is Jasmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
AL Bdeir rent richting de bal. Al Mazem onderschept slim de pass. AL Bdeir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. AL Bdeir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xyz 47%, f.c qusay 53%.
pokemon xyz - f.c qusay 0:1