Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE DABEST viky
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Uthman rent richting de bal. AL Awzai is nu in balbezit. Uthman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uthman krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Khetbi geeft een lange en hoge pass. Baloushi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haj Sultan is nu in balbezit. Haj Sultan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
El Forouhar met de inworp. Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloushi geeft een lange en hoge pass. Al Minhali rent richting de bal. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Malik met een harde bal richting middenveld. Uthman kopt de bal weg. Al Minhali rent richting de bal. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baloushi neemt de hoekschop. Haj Sultan is nu in balbezit. Al Minhali is nu in balbezit. Al Minhali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hana Sultan is nu in balbezit. Hana Sultan probeert naar een medespeler te passen. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap. Abdu Hareb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El Alil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. AL Sakhtyani kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
THE DABEST - viky 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE DABEST 61%, viky 39%.
THE DABEST - viky 0:1

53e minuut.
Haj Sultan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ichya speelt de bal door. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
El Yaseen rent richting de bal. El Yaseen met een sublieme pass. AL Forouhar is nu in balbezit. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. AL Awzai schiet op doel. Hana Ismail bokst de bal weg. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. Hana Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. AL Forouhar heeft problemen om de bal te vangen. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE DABEST - viky 1:1

63e minuut.
El Alil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hana Sultan geeft een hoge lob. Daar is Hana Khetbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali haalt uit met een fantastische trap. bin Malik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abdu Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE DABEST 50%, viky 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THE DABEST - viky 1:1