Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reyo sport pur
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Al Sultan met een sublieme pass. El Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. El Huzayel speelt de bal door. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reyo sport - pur 1:0

19e minuut.
Al Mualla probeert de bal met de borst te controleren. Al Mualla geeft de bal voor. Mugri rent richting de bal. bin matar onderschept slim de pass. bin matar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
El Huzayel rent richting de bal. El Huzayel met een sublieme pass. bin matar is nu in balbezit. bin matar draait met de bal, schiet en ... El Bdeir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
reyo sport - pur 2:0

30e minuut.
AL Sayed onderschept slim de pass. AL Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Rabee. El Rabee krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Abdu Fahir probeert naar een medespeler te passen. Al Sultan kopt de bal weg. Khater heeft problemen om de bal te vangen. Khater geeft de bal voor. El Gobash springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
El Rabee met een snelle inworp. AL Forouhar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Rasheed. Hana Rasheed krijgt een gele kaart. Klungelig pakt bin Zayed de bal. El Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zayed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Zayed krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Al Sultan geeft een hoge lob. Khater met een sublieme pass. bin Zayed is nu in balbezit. bin Zayed draait met de bal, schiet en ... Abdu Fahir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
reyo sport - pur 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reyo sport 47%, pur 53%.
reyo sport - pur 2:1

56e minuut.
Abdu Serkal met een sublieme pass. Hana Rasheed is nu in balbezit. Hana Rasheed passt de bal met de wreef. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reyo sport 63%, pur 37%.
reyo sport - pur 2:1
pur