Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
faizy power فلسطين
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
bin Sultan geeft een lange en hoge pass. bin Nard kopt de bal weg. Khattab heeft problemen om de bal te vangen. Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Humaid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Haj Akram met een sublieme pass. Abdu Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sultan met een sublieme pass. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
bin Qassim rent richting de bal. Mostowfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Qassim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
bin Sultan probeert naar een medespeler te passen. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai passt de bal in één keer door. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
faizy power - فلسطين 1:0

35e minuut.
Abdu Sakhtyani is nu in balbezit. Abdu Sakhtyani speelt de bal door. Radwan rent richting de bal. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hasan Ichya passt de bal zonder na te denken. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan met een sublieme pass. bin Qassim heeft problemen om de bal te vangen. bin Qassim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 39%, فلسطين 61%.
faizy power - فلسطين 1:0

56e minuut.
bin AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani speelt de bal door. Khattab probeert de bal aan de voet te houden. Al Matsu is nu in balbezit. Al Matsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
faizy power - فلسطين 1:1

69e minuut.
Abdu Sakhtyani rent richting de bal. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim probeert naar een medespeler te passen. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
bin Sultan geeft een lange en hoge pass. Awzai rent richting de bal. Awzai passt de bal in één keer door. bin Qassim heeft problemen om de bal te vangen. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 56%, فلسطين 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
faizy power - فلسطين 1:1