Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فلسطين faizy power
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan rent richting de bal. bin AL Hawzai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, bin AL Hawzai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! bin AL Hawzai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Haj Akram met een snelle inworp. Abu Khaleel rent richting de bal. Abu Khaleel geeft de bal voor. Salem is nu in balbezit. Salem haalt uit met een fantastische trap. Essa Hilali bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is El Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Khattab de bal onder controle te krijgen. Essa Hilali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Haj Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
فلسطين - faizy power 1:0

28e minuut.
Abu Khaleel geeft een lange en hoge pass. Daar is Khattab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
فلسطين - faizy power 2:0

40e minuut.
Awzai is nu in balbezit. Radwan rent richting de bal. Awzai is nu in balbezit. Awzai geeft een hoge lob. bin Qassim springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
فلسطين - faizy power 2:1

43e minuut.
Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan passt de bal zonder na te denken. Al Serkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim draait met de bal, schiet en ... bin rabee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فلسطين 54%, faizy power 46%.
فلسطين - faizy power 2:1

47e minuut.
El Jawhar met een snelle inworp. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu probeert naar een medespeler te passen. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hasan Ichya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Sultan is nu in balbezit. bin Sultan geeft een hoge lob. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
فلسطين - faizy power 2:2

60e minuut.
Abdu Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Khattab is nu in balbezit. Salem onderschept slim de pass. Salem draait met de bal, schiet en ... Essa Hilali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin AL Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. bin AL Sakhtyani geeft de bal voor. Rasibi is nu in balbezit. Abu Khaleel onderschept slim de pass. Abu Khaleel geeft een lange en hoge pass. Essa Hilali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Haj Sultan geeft een hoge lob. Inworp. Abu Khaleel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
فلسطين - faizy power 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فلسطين 48%, faizy power 52%.
فلسطين - faizy power 3:2