Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suhaib real modrid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Abdulrahman is nu in balbezit. Gobash geeft een lange en hoge pass. Salem is nu in balbezit. Ahmad Yousif onderschept slim de pass. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
suhaib - real modrid 1:0

11e minuut.
Jawhar passt de bal in één keer door. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Humaid begaat een overtreding. Humaid krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Humaid met een sublieme pass. Daar is Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulrahman is nu in balbezit. Abdulrahman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
suhaib - real modrid 1:1

30e minuut.
Al Falahi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Shehhi met een snelle inworp. Hana rent richting de bal. Hana geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Hana Sakhtyani met een sublieme pass. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhaib 37%, real modrid 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
suhaib - real modrid 1:1

49e minuut.
Hana geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Hussein Bilal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jawhar rent richting de bal. Jawhar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mousa Rashid trapt de bal weg. Humaid kopt de bal weg. Daar is Hana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Al Falahi de bal onder controle te krijgen. Hana is nu in balbezit. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana verovert de bal door een tackle van achteren. Hana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
suhaib - real modrid 2:1

79e minuut.
Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahman is nu in balbezit. Met opzet legt Hana zijn tegenspeler op de grond. Hana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhaib 49%, real modrid 51%.
suhaib - real modrid 2:1