Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MONA-CALAL naee,
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Darwish is nu in balbezit. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - naee, 0:1

23e minuut.
Shareef geeft een lange en hoge pass. El Bilal rent richting de bal. El Bilal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Darwish de bal. Darwish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONA-CALAL 62%, naee, 38%.
MONA-CALAL - naee, 0:1

60e minuut.
Hana Omer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Sulaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sulaiti passt de bal zonder na te denken. Al Mustafa is nu in balbezit. Al Mustafa schiet op doel. EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani probeert naar een medespeler te passen. Harbi is nu in balbezit. Darwish rent richting de bal. Darwish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mousa heeft problemen om de bal te vangen. Misarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Al Sulaiti geeft de bal voor. Sakhtyani is nu in balbezit. Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Abdulqader is nu in balbezit. Abdulqader schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONA-CALAL 52%, naee, 48%.
MONA-CALAL - naee, 0:1