Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pur faizy power
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
bin AL Hawzai passt de bal zonder na te denken. Daar is Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasibi geeft een lange en hoge pass. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed geeft een lange en hoge pass. bin Qassim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sultan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
El Bdeir met een harde bal richting middenveld. Abdu Shehhi rent richting de bal. AL Forouhar maakt een afschuwelijke overtreding. AL Forouhar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Al Jahouri is nu in balbezit. Al Jahouri speelt de bal door. Haj Sultan is nu in balbezit. El Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. El Gobash draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Abdu Shehhi rent richting de bal. Al Jahouri verovert de bal door een tackle van achteren. Al Jahouri speelt de bal door. El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasan Ichya met een snelle inworp. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ... El Bdeir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Awzai onderschept slim de pass. Awzai speelt de bal door. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pur - faizy power 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pur 58%, faizy power 42%.
pur - faizy power 0:1

47e minuut.
bin Sultan is nu in balbezit. Al Jahouri verovert de bal door een tackle van achteren. Al Jahouri passt de bal met de wreef. El Gobash is nu in balbezit. El Gobash draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Essa Hilali met een sublieme pass. Al Sultan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Haj Sultan de bal onder controle te krijgen. El Gobash rent richting de bal. El Gobash schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
bin AL Sakhtyani geeft een hoge lob. bin AL Hawzai heeft problemen om de bal te vangen. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim onderschept slim de pass. bin Qassim schiet op doel. El Bdeir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
bin AL Hawzai probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Shehhi rent richting de bal. AL Sayed maakt een afschuwelijke overtreding. AL Sayed krijgt een gele kaart. Abdu Shehhi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin AL Hawzai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. El Bdeir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pur - faizy power 0:2

74e minuut.
Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai passt de bal met de wreef. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim schiet op doel. El Bdeir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pur 45%, faizy power 55%.
pur - faizy power 0:2
pur