Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
naee, real modrid
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
bin AL Harbi geeft een hoge lob. Al Falahi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibraheem. Ibraheem krijgt een gele kaart. Al Falahi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Al Falahi kan niet meer verder spelen. bin Qassim komt het veld opgelopen. bin Hussein Bilal met een snel genomen vrije trap. Yardan is nu in balbezit. Abdulrahman verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulrahman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mohsen kan de bal niet met de borst controleren. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani passt de bal met de wreef. Darwish is nu in balbezit. Darwish schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
naee, - real modrid 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Salem de bal. Darwish is nu in balbezit. Salem rent richting de bal. Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ibraheem onderschept slim de pass. Daar is Ibraheem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibraheem passt de bal met de wreef. Darwish rent richting de bal. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naee, 33%, real modrid 67%.
naee, - real modrid 1:0

49e minuut.
El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed passt de bal zonder na te denken. Mohsen probeert naar een medespeler te passen. Jawhar rent richting de bal. Jawhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
bin Qassim probeert naar een medespeler te passen. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdulrahman krijgt een gele kaart.

60e minuut.
bin Hussein Bilal rent richting de bal. Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani probeert naar een medespeler te passen. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
AL Fahir met een snelle inworp. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed passt de bal in één keer door. Darwish rent richting de bal. Darwish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
naee, - real modrid 2:0

82e minuut.
El Rasheed met een sublieme pass. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani passt de bal in één keer door. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef verovert de bal door een tackle van achteren. Shareef geeft een hoge lob. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
naee, - real modrid 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naee, 51%, real modrid 49%.
naee, - real modrid 3:0