Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reyo sport faizy power
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin Qassim is nu in balbezit. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
bin matar heeft problemen om de bal te vangen. Msarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khattab is nu in balbezit. bin matar onderschept slim de pass. bin matar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ghudari probeert naar een medespeler te passen. bin matar rent richting de bal. Khattab bereikt de bal nog maar net als eerste. Msarri rent richting de bal. Msarri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
bin AL Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Awzai rent richting de bal. Awzai speelt de bal door. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reyo sport - faizy power 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reyo sport 57%, faizy power 43%.
reyo sport - faizy power 0:1

63e minuut.
bin AL Sakhtyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Shehhi passt de bal met de wreef. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim schiet op doel. Abdu Fahir bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Al Mualla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasan Ichya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Serkal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awzai met de inworp. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Khattab met een sublieme pass. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghudari met een sublieme pass. Msarri rent richting de bal. Msarri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reyo sport 63%, faizy power 37%.
reyo sport - faizy power 0:1