Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
faizy power reyo sport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
bin AL Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Sakhtyani passt de bal met de wreef. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim schiet op doel. Abdu Fahir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
faizy power - reyo sport 1:0

15e minuut.
Rasibi heeft problemen om de bal te vangen. Al Rasibi onderschept slim de pass. bin Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi onderschept slim de pass. Al Rasibi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai passt de bal zonder na te denken. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim draait met de bal, schiet en ... Serkal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. Rasibi kopt de bal weg. bin matar heeft problemen om de bal te vangen. bin matar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Al Rasibi rent richting de bal. bin AL Hawzai verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Hawzai passt de bal met de wreef. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
bin AL Sakhtyani met een snelle inworp. Awzai is nu in balbezit. Awzai geeft een hoge lob. Hasan Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Ichya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. El Ommar heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Fahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 49%, reyo sport 51%.
faizy power - reyo sport 1:0

61e minuut.
Serkal geeft een hoge lob. bin AL Sakhtyani geeft een hoge lob. El Ommar rent richting de bal. bin Qassim onderschept slim de pass. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
faizy power - reyo sport 2:0

72e minuut.
Doeltrap. Essa Hilali trapt de bal weg van het doel. Al Rasibi kopt de bal weg. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 52%, reyo sport 48%.
faizy power - reyo sport 2:0