Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MONA-CALAL real modrid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
bin Hussein Bilal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Bilal. bin Hussein Bilal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Hussein Bilal met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Harbi de bal. Abdulrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman draait met de bal, schiet en ... Misarri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - real modrid 0:1

8e minuut.
Daar is Abdulqader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawhar is nu in balbezit. Abdulqader is nu in balbezit. Abdulqader draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Al Mustafa rent richting de bal. Abdulqader rent richting de bal. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa schiet op doel. Na een snelle pass probeert El Rasheed de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MONA-CALAL - real modrid 1:1

20e minuut.
Hana Omer is nu in balbezit. Hana Omer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jawhar de bal onder controle te krijgen. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mohsen met een sublieme pass. Jawhar is nu in balbezit. Jawhar passt de bal zonder na te denken. Daar is Abdulrahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Misarri trapt de bal weg van het doel. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen passt de bal in één keer door. Abdulrahman rent richting de bal. Abdulrahman haalt uit met een fantastische trap. Misarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Sakhtyani passt de bal zonder na te denken. Hana Omer is nu in balbezit. Abdulqader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulqader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONA-CALAL 42%, real modrid 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MONA-CALAL - real modrid 1:1

49e minuut.
Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Mohsen rent richting de bal. Abdulqader verovert de bal door een tackle van achteren. Sakhtyani is nu in balbezit. Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - real modrid 2:1

63e minuut.
AL Omer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salem de bal. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - real modrid 3:1

72e minuut.
El Bilal heeft problemen om de bal te vangen. El Bilal passt de bal zonder na te denken. Al Mustafa rent richting de bal. Abdulqader rent richting de bal. Abdulqader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - real modrid 4:1

81e minuut.
Al Falahi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Sulaiti met een snelle inworp. Abdulqader rent richting de bal. Abdulqader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - real modrid 5:1

83e minuut.
El Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. El Bilal probeert naar een medespeler te passen. Salem is nu in balbezit. Abdulqader verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulqader haalt uit met een fantastische trap. Mousa Rashid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - real modrid 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONA-CALAL 34%, real modrid 66%.
MONA-CALAL - real modrid 6:1