Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suhaib naee,
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Hana Sakhtyani rent richting de bal. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed passt de bal zonder na te denken. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abdu Mugri rent richting de bal. Warthani onderschept slim de pass. Warthani speelt de bal door. Darwish rent richting de bal. Darwish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Mousa Al Jaber rent richting de bal. Mousa Al Jaber probeert naar een medespeler te passen. AL Fahir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darwish rent richting de bal. Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
suhaib - naee, 0:1

45e minuut.
Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Humaid geeft de bal voor. Bdeir rent richting de bal. Ahmad Yousif onderschept slim de pass. Ahmad Yousif schiet op doel. EL Sakhtyani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhaib 59%, naee, 41%.
suhaib - naee, 0:1

48e minuut.
Hana Ambari met een sublieme pass. El Rabee rent richting de bal. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serkal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Shareef met een sublieme pass. Darwish rent richting de bal. Warthani is nu in balbezit. Darwish is nu in balbezit. Darwish haalt uit met een fantastische trap. Abdu Shehhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
AL Fahir onderschept slim de pass. AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Abdu Mugri rent richting de bal. AL Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. AL Fahir geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
AL Fahir kan de bal niet met de borst controleren. Abdu Mugri rent richting de bal. AL Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. AL Fahir geeft de bal voor. Darwish maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
suhaib - naee, 0:2

68e minuut.
Ibraheem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibraheem passt de bal zonder na te denken. Daar is Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibraheem is nu in balbezit. Ibraheem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
suhaib - naee, 0:3

69e minuut.
Msarri met een sublieme pass. Shareef rent richting de bal. Shareef probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darwish de bal. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhaib 66%, naee, 34%.
suhaib - naee, 0:3