Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
naee, suhaib
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Humaid rent richting de bal. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed geeft een hoge lob. Darwish rent richting de bal. Darwish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shareef rent richting de bal. Shareef passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Warthani de bal. Darwish is nu in balbezit. Darwish draait met de bal, schiet en ... Abdu Shehhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Al Baloushi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warthani kan de bal niet met de borst controleren. Abdu Mugri is nu in balbezit. Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani geeft de bal voor. Abdu Shehhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Darwish rent richting de bal. Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
naee, - suhaib 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naee, 38%, suhaib 62%.
naee, - suhaib 1:0

66e minuut.
Hana heeft problemen om de bal te vangen. El Rasheed met een sublieme pass. Darwish rent richting de bal. Darwish schiet op doel. Abdu Shehhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
naee, - suhaib 2:0

70e minuut.
Shareef is nu in balbezit. Shareef probeert naar een medespeler te passen. Darwish is nu in balbezit. Darwish schiet op doel. Shrizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef verovert de bal door een tackle van achteren. Shareef probeert naar een medespeler te passen. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
naee, - suhaib 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naee, 27%, suhaib 73%.
naee, - suhaib 3:0