Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suhaib reyo sport
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Al Mualla is nu in balbezit. Al Mualla speelt de bal door. bin matar is nu in balbezit. bin matar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mohsen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Humaid geeft een hoge lob. Hana Mansoor probeert de bal met de borst te controleren. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghudari geeft de bal voor. bin matar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hana Ambari met een snelle inworp. Hana Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Hana Sakhtyani met een sublieme pass. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
El Huzayel geeft een lange en hoge pass. bin matar is nu in balbezit. Msarri is nu in balbezit. Msarri schiet op doel. Mohsen probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

43e minuut.
Ghudari draait met de bal, schiet en ... bin Huzayel probeert de bal aan de voet te houden. Hana Ambari onderschept slim de pass. bin matar rent richting de bal. bin matar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
suhaib - reyo sport 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhaib 58%, reyo sport 42%.
suhaib - reyo sport 0:1

50e minuut.
Msarri probeert naar een medespeler te passen. bin matar rent richting de bal. Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar verovert de bal door een tackle van achteren. bin matar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abdu Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Hana kopt de bal weg. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
suhaib - reyo sport 1:1

78e minuut.
Hana Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Hana is nu in balbezit. El Huzayel begaat een overtreding. Hana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Al Mualla rent richting de bal. Ghudari verovert de bal door een tackle van achteren. Ghudari speelt de bal door. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
suhaib - reyo sport 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhaib 52%, reyo sport 48%.
suhaib - reyo sport 1:2