Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pur suhaib
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El Gobash raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al Jahouri komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Hana is nu in balbezit. Hana probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif schiet op doel. El Bdeir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pur - suhaib 0:1

37e minuut.
AL Forouhar passt de bal in één keer door. Al Mualla is nu in balbezit. Met opzet legt Abdu Serkal zijn tegenspeler op de grond. Abdu Serkal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pur 41%, suhaib 59%.
pur - suhaib 0:1

47e minuut.
Abdu Shehhi is nu in balbezit. Abdu Shehhi geeft de bal voor. bin Zayed probeert de bal aan de voet te houden. Al Jahouri rent richting de bal. Al Jahouri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
bin Zayed is nu in balbezit. Al Mualla onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van AL Forouhar. AL Forouhar krijgt een gele kaart. Al Mualla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdu Mugri met een snel genomen vrije trap. Daar is bin Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Bdeir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Humaid speelt de bal door. bin Zayed rent richting de bal. Al Jahouri is nu in balbezit. Al Jahouri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mohsen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Abdu Serkal is nu in balbezit. Abdu Serkal schiet op doel. Khater maakt een snoekduik en kopt de bal. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pur 25%, suhaib 75%.
pur - suhaib 0:1
pur