Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
faizy power MONA-CALAL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Misarri trapt de bal weg van het doel. Al Kas kopt de bal weg. Sakhtyani probeert de bal met de borst te controleren. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Harbi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt El Bilal de bal. Abdu Hussain is nu in balbezit. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Awzai probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hussain heeft problemen om de bal te vangen. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai passt de bal in één keer door. Abdu Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abdulqader is nu in balbezit. bin Sultan onderschept slim de pass. bin Sultan probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... Misarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
bin AL Sakhtyani met de inworp. Klungelig pakt Sakhtyani de bal. Abdulqader rent richting de bal. Abdulqader schiet op doel. Khattab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 53%, MONA-CALAL 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
faizy power - MONA-CALAL 0:0

71e minuut.
Al Nayhan geeft de bal voor. Rasibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdulqader rent richting de bal. Abdulqader draait met de bal, schiet en ... Haj Sultan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
bin AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani passt de bal met de wreef. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abdulqader de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulqader is nu in balbezit. Al Mustafa rent richting de bal. Abdulqader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulqader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
faizy power - MONA-CALAL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 43%, MONA-CALAL 57%.
faizy power - MONA-CALAL 0:1