Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
faizy power real modrid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Mohsen speelt de bal door. Daar is Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawhar met een sublieme pass. Abdulrahman rent richting de bal. Abdulrahman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
faizy power - real modrid 0:1

13e minuut.
Al Sultan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin AL Sakhtyani. Al Sultan raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Sultan met een snel genomen vrije trap. bin Sultan heeft problemen om de bal te vangen. bin AL Omer rent richting de bal. bin AL Omer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohsen. Mohsen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mohsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Al Rabee komt het veld opgelopen.

34e minuut.
bin Qassim rent richting de bal. Salem is nu in balbezit. bin Qassim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Qassim draait met de bal, schiet en ... Hana Jahouri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
faizy power - real modrid 1:1

43e minuut.
Al Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Sultan probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haj Sultan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
faizy power - real modrid 1:2

44e minuut.
bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai geeft een hoge lob. Awzai rent richting de bal. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 48%, real modrid 52%.
faizy power - real modrid 1:2

46e minuut.
Abdulrahman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Qassim komt het veld opgelopen.

67e minuut.
bin Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sultan passt de bal met de wreef. Salem rent richting de bal. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap. Hana Jahouri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
faizy power - real modrid 2:2

69e minuut.
Abdu Shehhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sakhtyani komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim is nu in balbezit. Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
bin Qassim onderschept slim de pass. bin Qassim passt de bal zonder na te denken. Jawhar is nu in balbezit. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
bin AL Sakhtyani kopt de bal weg. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai verovert de bal door een tackle van achteren. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim draait met de bal, schiet en ... Hana Jahouri bokst de bal weg.

88e minuut.
Sakhtyani passt de bal in één keer door. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Falahi onderschept slim de pass. bin AL Hawzai verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap. Hana Jahouri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faizy power 46%, real modrid 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
faizy power - real modrid 2:2