Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pur MONA-CALAL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
bin Darwish rent richting de bal. bin Darwish geeft een lange en hoge pass. AL Forouhar kopt de bal weg. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pur - MONA-CALAL 1:0

12e minuut.
Abdu Serkal geeft een hoge lob. Al Nayhan probeert de bal aan de voet te houden. bin Zayed is nu in balbezit. Al Jahouri is nu in balbezit. Al Jahouri schiet op doel. Misarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mousa is nu in balbezit. Mousa geeft de bal voor. Mubarak is nu in balbezit. Al Mualla verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulqader verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Salem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakhtyani rent richting de bal. Khater probeert naar een medespeler te passen. bin Zayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zayed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is El Bilal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Jahouri is nu in balbezit. Al Jahouri passt de bal met de wreef. bin Zayed rent richting de bal. bin Zayed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pur - MONA-CALAL 2:0

27e minuut.
Sakhtyani is nu in balbezit. bin Zayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zayed met een sublieme pass. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri draait met de bal, schiet en ... Misarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pur - MONA-CALAL 3:0

36e minuut.
Abdu Serkal met een sublieme pass. bin Zayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zayed draait met de bal, schiet en ... Al Jahouri maakt een snoekduik en kopt de bal. Misarri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pur - MONA-CALAL 4:0

42e minuut.
Abdu Serkal rent richting de bal. Abdu Serkal geeft de bal voor. Mousa verovert de bal door een tackle van achteren. Khater controleert de bal met de borst. Khater schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pur 30%, MONA-CALAL 70%.
pur - MONA-CALAL 4:0

47e minuut.
Salem verovert de bal door een tackle van achteren. Sakhtyani is nu in balbezit. Khater schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Khater moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khater schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
El Bilal is nu in balbezit. bin Zayed onderschept slim de pass. bin Zayed passt de bal zonder na te denken. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pur - MONA-CALAL 5:0

71e minuut.
Abdu Serkal onderschept slim de pass. Abdu Serkal met een sublieme pass. Al Jahouri rent richting de bal. bin Zayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zayed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Misarri trapt de bal weg. Al Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sultan draait met de bal, schiet en ... Misarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
AL Forouhar kopt de bal weg. El Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bilal passt de bal zonder na te denken. Al Jahouri rent richting de bal. Al Jahouri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Harbi rent richting de bal. Harbi geeft de bal voor. Ali speelt de bal door. Al Jahouri rent richting de bal. Al Jahouri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pur 36%, MONA-CALAL 64%.
pur - MONA-CALAL 5:0
pur