Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MONA-CALAL pur
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Abdu Serkal is nu in balbezit. Abdu Serkal speelt de bal door. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri rent richting de bal. Al Jahouri schiet op doel. Misarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Misarri met een harde bal richting middenveld. Al Sultan kopt de bal weg. Mousa rent richting de bal. Al Jahouri onderschept slim de pass. Al Jahouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - pur 0:1

26e minuut.
Al Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakhtyani begaat een overtreding. Al Sultan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al Sultan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Al Jahouri rent richting de bal. Al Jahouri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONA-CALAL 61%, pur 39%.
MONA-CALAL - pur 0:1

48e minuut.
Al Mualla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Sulaiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdulqader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulqader geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Al Nayhan is nu in balbezit. Abdu Serkal onderschept slim de pass. Abdu Serkal speelt de bal door. bin Zayed rent richting de bal. bin Zayed draait met de bal, schiet en ... Misarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MONA-CALAL - pur 0:2

54e minuut.
Al Mustafa met een sublieme pass. Abdulqader heeft problemen om de bal te vangen. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri schiet op doel. Misarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Abdu Serkal is nu in balbezit. Abdu Serkal passt de bal met de wreef. Al Jahouri rent richting de bal. Al Jahouri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Sakhtyani de bal. Sakhtyani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert bin Darwish de bal onder controle te krijgen. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONA-CALAL 52%, pur 48%.
MONA-CALAL - pur 0:2
pur