Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mh hazara frind shaheed
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Abu Faraj is nu in balbezit. Al Serkal verovert de bal door een tackle van achteren. Al zaabi rent richting de bal. Klungelig pakt Al Serkal de bal. Al Serkal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Abdu Hufi met een sublieme pass. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik passt de bal met de wreef. Al zaabi is nu in balbezit. Al zaabi draait met de bal, schiet en ... Hana Huzayel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Al Walid met een sublieme pass. Abdu Hufi is nu in balbezit. Met opzet legt Kermani zijn tegenspeler op de grond. Kermani krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hasan Ichya is nu in balbezit. El Awzai is nu in balbezit. Hasan Ichya onderschept slim de pass. Kermani heeft problemen om de bal te vangen. Kermani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mh - hazara frind shaheed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mh 44%, hazara frind shaheed 56%.
mh - hazara frind shaheed 0:1

54e minuut.
Abdu Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Rasibi speelt de bal door. Klungelig pakt Al zaabi de bal. Al zaabi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Al Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Serkal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mh - hazara frind shaheed 1:1

78e minuut.
Kermani rent richting de bal. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kermani zijn tegenspeler op de grond. Kermani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
bin Ali Faraj is nu in balbezit. bin Ali Faraj passt de bal met de wreef. Al zaabi is nu in balbezit. Al Serkal is nu in balbezit. Al Serkal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mh 40%, hazara frind shaheed 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mh - hazara frind shaheed 1:1
mh