Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TAMER AL-AHLI F.C
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
El Harbi probeert naar een medespeler te passen. bin Hufi rent richting de bal. Mousa verovert de bal door een tackle van achteren. Mousa schiet op doel. bin Al Rabee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
El Harbi passt de bal zonder na te denken. Uthman rent richting de bal. Met opzet legt Shareef zijn tegenspeler op de grond. Shareef krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Uthman rent richting de bal. Uthman geeft een lange en hoge pass. Daar is AL Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Huzayel rent richting de bal. Hana Huzayel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
El Harbi speelt de bal door. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hana Huzayel rent richting de bal. Hana Huzayel passt de bal zonder na te denken. El Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. El Darwish draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin AL Omer de bal onder controle te krijgen. Hana Omar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mubarak is nu in balbezit. Mubarak passt de bal met de wreef. Al Hammadi is nu in balbezit. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMER 53%, AL-AHLI F.C 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TAMER - AL-AHLI F.C 0:0

89e minuut.
Ahmad Yousif is nu in balbezit. Al Hammadi is nu in balbezit. Al Hammadi passt de bal zonder na te denken. Mousa rent richting de bal. Mousa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMER 41%, AL-AHLI F.C 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TAMER - AL-AHLI F.C 0:0