Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
play11 The Rapists
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
El Haroun onderschept slim de pass. El Haroun speelt de bal door. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel. Hana Rasibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Al Habsi met een sublieme pass. Warthani heeft problemen om de bal te vangen. Jumaa onderschept slim de pass. El Haroun onderschept slim de pass. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Haj Akram geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Al Habsi de bal onder controle te krijgen. Hana Humaid kopt de bal weg. Jumaa is nu in balbezit. Jumaa geeft een lange en hoge pass. Moradi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Al Matar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Yaseen. Al Matar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin AL Omer met een snel genomen vrije trap. Fouad kopt de bal weg. Daar is Al Habsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Fahir geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mostowfi kopt de bal weg. bin AL Fahir is nu in balbezit. bin AL Fahir passt de bal met de wreef. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
play11 - The Rapists 1:0

36e minuut.
El Yaseen geeft de bal voor. Inworp. Al Matar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play11 47%, The Rapists 53%.
play11 - The Rapists 1:0

52e minuut.
bin AL Fahir geeft de bal voor. Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
AL Yaseen met een harde bal richting middenveld. Mostowfi kopt de bal weg. Jumaa heeft problemen om de bal te vangen. Warthani is nu in balbezit. Warthani haalt uit met een fantastische trap. AL Yaseen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mahmoud Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud Mansur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin AL Omer de bal. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
play11 - The Rapists 1:1

82e minuut.
Al Matrooshi met de inworp. bin AL Omer is nu in balbezit. bin AL Omer passt de bal zonder na te denken. Warthani rent richting de bal. Warthani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Al Habsi rent richting de bal. bin AL Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Fahir met een sublieme pass. Warthani rent richting de bal. Warthani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
play11 - The Rapists 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play11 44%, The Rapists 56%.
play11 - The Rapists 2:1