Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.ABD TEAM irmany
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Salem met een sublieme pass. El Rabee rent richting de bal. Khalil Hanna onderschept slim de pass. Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - irmany 1:0

9e minuut.
Al Mansoor speelt de bal door. Al Jaber rent richting de bal. Al Jasmi rent richting de bal. Al Jaber verovert de bal door een tackle van achteren. Al Jaber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Nahyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulqader rent richting de bal. Abdulqader passt de bal zonder na te denken. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nahyan passt de bal in één keer door. bin Al Rabee probeert de bal met de borst te controleren. Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber onderschept slim de pass. Al Jaber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Huzayel onderschept slim de pass. Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Al Jasmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Jaber onderschept slim de pass. Al Jaber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Al Hufi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moradi met een snelle inworp. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nahyan onderschept slim de pass. bin Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Nahyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ABD TEAM 66%, irmany 34%.
FC.ABD TEAM - irmany 1:0

63e minuut.
Khalil Hanna onderschept slim de pass. Daar is Salem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalil Hanna is nu in balbezit. Salem rent richting de bal. Salem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - irmany 2:0

66e minuut.
Abdu Rabee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin AL Nayhan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nahyan geeft de bal voor. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel geeft een lange en hoge pass. Abdulqader rent richting de bal. Abdulqader geeft de bal voor. Hana Jawhar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Musallam rent richting de bal. Musallam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Al Huzayel de bal. Al Jaber is nu in balbezit. Al Jaber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Nahyan heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Rabee probeert naar een medespeler te passen. Al Kaabi met een sublieme pass. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
bin Al Hufi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moradi met de inworp. Salem is nu in balbezit. Salem geeft een hoge lob. Al Sultan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ABD TEAM 40%, irmany 60%.
FC.ABD TEAM - irmany 2:0