Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banias irmany
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
bin Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Haddad verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banias - irmany 1:0

14e minuut.
bin Al Hufi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Musallam met een snelle inworp. Al Mansoor rent richting de bal. Al Mansoor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Musallam geeft een lange en hoge pass. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun passt de bal met de wreef. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banias - irmany 2:0

20e minuut.
Musallam met een sublieme pass. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber onderschept slim de pass. Al Jaber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hana Omer geeft een hoge lob. bin Jawhar heeft problemen om de bal te vangen. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor is nu in balbezit. Al Mansoor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banias - irmany 2:1

39e minuut.
Al Huzayel geeft de bal voor. bin Al Hufi probeert de bal met de borst te controleren. Sulayman onderschept slim de pass. Al Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Haddad haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banias - irmany 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banias 43%, irmany 57%.
Banias - irmany 3:1

50e minuut.
bin Mustafa passt de bal zonder na te denken. Al Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdu Metsu krijgt een gele kaart. Al Mansoor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Mustafa met een snel genomen vrije trap. EL Hussain onderschept slim de pass. Musallam is nu in balbezit. Musallam geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
EL Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Al Mansoor is nu in balbezit. EL Hussain is nu in balbezit. Al Mansoor verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mansoor draait met de bal, schiet en ... bin Abdu Darwish bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Banias - irmany 3:2

66e minuut.
Shareef rent richting de bal. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi probeert naar een medespeler te passen. Al Haddad rent richting de bal. Al Haddad geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Abdu Metsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Metsu geeft een hoge lob. Shareef kopt de bal weg. Al Haddad rent richting de bal. Al Haddad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Abdu Metsu met een sublieme pass. bin Al Hufi heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Hufi geeft een hoge lob. Sulayman rent richting de bal. Sulayman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banias 57%, irmany 43%.
Banias - irmany 3:2