Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahad The Rapists
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Mostowfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Omer probeert naar een medespeler te passen. Matar is nu in balbezit. Matar draait met de bal, schiet en ... EL Hussain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
El Rasheed geeft een hoge lob. Abdu Omer rent richting de bal. Jumaa begaat een overtreding. Jumaa krijgt een gele kaart. Abdu Omer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdulrahman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matar rent richting de bal. Matar haalt uit met een fantastische trap. EL Hussain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahad - The Rapists 1:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El Gobash trapt de bal weg van het doel. Mostowfi kopt de bal weg. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahad - The Rapists 1:1

42e minuut.
Jumaa kopt de bal weg. bin Yaseen rent richting de bal. bin Yaseen passt de bal in één keer door. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt El Gobash de bal. Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahad 70%, The Rapists 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahad - The Rapists 1:1

78e minuut.
El Gobash geeft de bal voor. Inworp. Warthani met de inworp. bin Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yaseen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hana Ichya heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahad 66%, The Rapists 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahad - The Rapists 1:1