Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strae chf4 Mabsout
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
EL Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Ichya passt de bal in één keer door. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hana Sakhtyani zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Al Ghandi is nu in balbezit. Beitar verovert de bal door een tackle van achteren. Beitar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rashid Suroor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
AL Sakhtyani rent richting de bal. Klungelig pakt Rashid Suroor de bal. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor is nu in balbezit. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
EL Ichya passt de bal in één keer door. Al Ghandi geeft een lange en hoge pass. bin AL Nayhan is nu in balbezit. Hana Sakhtyani rent richting de bal. Hana Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Al Minhali trapt de bal weg van het doel. Daar is Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor rent richting de bal. Rashid Suroor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strae chf4 - Mabsout 1:0

30e minuut.
Al Mansoor geeft de bal voor. Inworp. Misarri met de inworp. Haj Akram rent richting de bal. Haj Akram passt de bal in één keer door. bin Darwish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Abdu Darwish is nu in balbezit. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
strae chf4 - Mabsout 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strae chf4 56%, Mabsout 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strae chf4 - Mabsout 1:1

47e minuut.
Al Kaabi is nu in balbezit. bin Abdu Darwish is nu in balbezit. Al Kaabi rent richting de bal. bin Abdu Darwish onderschept slim de pass. bin Abdu Darwish schiet op doel. bin Darwish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Al Mansoor rent richting de bal. Haj Akram rent richting de bal. Al Mansoor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haj Akram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. EL Ichya wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Misarri verovert de bal door een tackle van achteren. Misarri speelt de bal door. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish schiet op doel. bin Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
EL Ichya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khattab komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strae chf4 67%, Mabsout 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strae chf4 - Mabsout 1:1