Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pharaohs The barca madrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Hana Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nard onderschept slim de pass. EL Nard met een sublieme pass. EL Omer is nu in balbezit. EL Omer draait met de bal, schiet en ... Al Sulaiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Yaseen passt de bal zonder na te denken. Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahyan speelt de bal door. EL Omer rent richting de bal. EL Omer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Al Sulaiti trapt de bal weg van het doel. Hana Rabee kopt de bal weg. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel. Hana Rasheed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pharaohs - The barca madrid 0:1

29e minuut.
Warthani is nu in balbezit. Hana Rabee is nu in balbezit. Sulayman Abbas met een sublieme pass. Warthani rent richting de bal. Warthani schiet op doel. Hana Rasheed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Serkal verovert de bal door een tackle van achteren. Serkal probeert naar een medespeler te passen. Warthani is nu in balbezit. Warthani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pharaohs - The barca madrid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pharaohs 51%, The barca madrid 49%.
pharaohs - The barca madrid 0:2

48e minuut.
Sulayman Abbas is nu in balbezit. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Warthani is nu in balbezit. Warthani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
EL Nard speelt de bal door. Hana Rabee rent richting de bal. Hana Rabee passt de bal in één keer door. Warthani is nu in balbezit. Warthani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pharaohs - The barca madrid 0:3

55e minuut.
Al Sulaiti trapt de bal weg. Sulayman Abbas rent richting de bal. Sulayman Abbas passt de bal zonder na te denken. Daar is Warthani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warthani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pharaohs - The barca madrid 0:4

62e minuut.
EL Nard passt de bal met de wreef. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar geeft de bal voor. Serkal kopt de bal weg. EL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hana Rabee speelt de bal door. bin AL Omer is nu in balbezit. bin AL Omer passt de bal zonder na te denken. Noubi heeft problemen om de bal te vangen. Noubi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Abdu Hussain met de inworp. Klungelig pakt Mustafa de bal. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Serkal heeft problemen om de bal te vangen. Serkal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Hana Omar geeft een lange en hoge pass. Hana Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Rabee speelt de bal door. Nahyan rent richting de bal. Nahyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pharaohs 59%, The barca madrid 41%.
pharaohs - The barca madrid 0:4