Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real mdred Bullzz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
bin azad passt de bal in één keer door. Gobash rent richting de bal. Al Jasmi is nu in balbezit. Al Ghandi onderschept slim de pass. Al Ghandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin azad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qassim komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Abdu Hufi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hufi met een sublieme pass. Al Jasmi rent richting de bal. Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. Gobash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Qassim rent richting de bal. Khattab onderschept slim de pass. Abdu Hufi begaat een overtreding. Abdu Hufi krijgt een gele kaart. Al Ichya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Khattab de bal onder controle te krijgen. Qassim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qassim krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Jasmi rent richting de bal. Jasmi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Al Habsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Habsi haalt uit met een fantastische trap. Radwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real mdred - Bullzz 0:1

39e minuut.
Khattab passt de bal met de wreef. Matar is nu in balbezit. Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. Gobash draait met de bal, schiet en ... Jasmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real mdred - Bullzz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mdred 30%, Bullzz 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real mdred - Bullzz 1:1

52e minuut.
Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain probeert naar een medespeler te passen. Al Ichya rent richting de bal. Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. Gobash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Abdu Hufi rent richting de bal. bin Qubaisi rent richting de bal. bin Qubaisi passt de bal zonder na te denken. Abdu Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hufi geeft de bal voor. Radwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Al Habsi rent richting de bal. Al Habsi schiet op doel. Radwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Abdu Hufi heeft problemen om de bal te vangen. Al Ghandi onderschept slim de pass. Al Ghandi probeert naar een medespeler te passen. Gobash rent richting de bal. Gobash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt bin Al Rabee de bal. Hana Rabee met een sublieme pass. Qassim is nu in balbezit. Al Habsi is nu in balbezit. Al Habsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
bin Al Rabee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hana Gobash komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mdred 36%, Bullzz 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real mdred - Bullzz 1:1