Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafi BIGGER KUNAL
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Qassim onderschept slim de pass. Qassim speelt de bal door. Abdu Fahir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir onderschept slim de pass. Abdu Fahir probeert naar een medespeler te passen. El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - BIGGER KUNAL 1:0

29e minuut.
Al Mutawa verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Fahir passt de bal zonder na te denken. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abdu Fahir passt de bal met de wreef. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar onderschept slim de pass. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - BIGGER KUNAL 2:0

35e minuut.
Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Abdu Fahir de bal. Abdu Fahir probeert naar een medespeler te passen. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hana Omar passt de bal zonder na te denken. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Sufi. bin Sufi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. AL Hussain trapt de bal weg. Abdu Fahir kopt de bal weg. bin Gobash is nu in balbezit. bin Gobash schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - BIGGER KUNAL 3:0

44e minuut.
Al Mutawa is nu in balbezit. Al Mutawa passt de bal in één keer door. Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Paal! El Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ichya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - BIGGER KUNAL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafi 40%, BIGGER KUNAL 60%.
rafi - BIGGER KUNAL 4:0

47e minuut.
El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hussain onderschept slim de pass. EL Hussain speelt de bal door. Mugri is nu in balbezit. Mugri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Qassim heeft problemen om de bal te vangen. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abdu Omer trapt de bal weg. Abdu Fahir heeft problemen om de bal te vangen. Mugri is nu in balbezit. Mugri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir geeft de bal voor. bin Sufi heeft problemen om de bal te vangen. Al Anbari is nu in balbezit. Al Anbari geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - BIGGER KUNAL 5:0

76e minuut.
El Fayed probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa passt de bal met de wreef. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Qassim rent richting de bal. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir passt de bal in één keer door. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel. Abdu Omer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - BIGGER KUNAL 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafi 40%, BIGGER KUNAL 60%.
rafi - BIGGER KUNAL 6:0