Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MunDzter amin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sulayman passt de bal met de wreef. bin AL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash is nu in balbezit. El Gobash passt de bal met de wreef. bin AL Nayhan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sulayman probeert naar een medespeler te passen. bin AL Nayhan rent richting de bal. bin AL Nayhan probeert naar een medespeler te passen. El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ghudari heeft problemen om de bal te vangen. bin Hareb rent richting de bal. Al Metsu onderschept slim de pass. Ghudari rent richting de bal. Ghudari draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MunDzter - amin 1:0

43e minuut.
Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman passt de bal in één keer door. bin AL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Nayhan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MunDzter 44%, amin 56%.
MunDzter - amin 1:0

53e minuut.
bin Hareb rent richting de bal. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Metsu met een sublieme pass. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghudari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, AL Hareb zal de hoekschop nemen. bin azad rent richting de bal. Ghudari verovert de bal door een tackle van achteren. Ghudari schiet op doel. Al Matsu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MunDzter - amin 2:0

60e minuut.
Ghudari met een sublieme pass. AL Hareb rent richting de bal. Jasmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jasmi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
El Bdeir rent richting de bal. bin AL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Nayhan onderschept slim de pass. bin AL Nayhan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Nayhan is nu in balbezit. Uthman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin AL Nayhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Hareb neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hussain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
bin Jawhar kopt de bal weg. Klungelig pakt bin AL Nayhan de bal. El Darwish is nu in balbezit. bin AL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Nayhan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MunDzter 56%, amin 44%.
MunDzter - amin 2:0