Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ezz blackdra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Hufi rent richting de bal. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hufi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Hufi krijgt een gele kaart.

1e minuut.
bin Jawhar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Jawhar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin azad heeft problemen om de bal te vangen. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ezz - blackdra 1:0

8e minuut.
bin Jawhar is nu in balbezit. bin Hufi is nu in balbezit. bin Hufi passt de bal in één keer door. Al Nahyan rent richting de bal. Al Nahyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ezz - blackdra 1:1

19e minuut.
bin Hufi speelt de bal door. Al Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hufi onderschept slim de pass. bin Hufi haalt uit met een fantastische trap. Haj Akram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jumaa verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai speelt de bal door. Klungelig pakt Abdu Al Darwish de bal. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abdu Harbi met een snelle inworp. bin Hufi heeft problemen om de bal te vangen. bin Hufi geeft de bal voor. Nadr is nu in balbezit. Nadr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nadr met een snelle inworp. bin Hufi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hana Rasibi ... Strafschop! Hana Rasibi krijgt een gele kaart. bin Hufi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Hufi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ezz 50%, blackdra 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ezz - blackdra 1:1

49e minuut.
Ahmad Yousif rent richting de bal. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hana Omer rent richting de bal. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai speelt de bal door. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Abdu Al Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hufi is nu in balbezit. bin Hufi passt de bal in één keer door. Al Nahyan is nu in balbezit. Al Nahyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Hana Omer speelt de bal door. Abdu Al Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
bin azad heeft problemen om de bal te vangen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer is nu in balbezit. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hana Omer probeert de bal met de borst te controleren. Awzai probeert naar een medespeler te passen. Suroor is nu in balbezit. Abed Yaseen onderschept slim de pass. Abed Yaseen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ezz 48%, blackdra 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ezz - blackdra 1:1