Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
humaid CHELESIA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Rashid Suroor geeft een hoge lob. Daar is bin Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar schiet op doel. bin Malik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
humaid - CHELESIA 1:0

15e minuut.
Abdu Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani is nu in balbezit. Mousa Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Mousa Rashid geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jumaa passt de bal met de wreef. bin Butti rent richting de bal. Rashid Suroor onderschept slim de pass. Rashid Suroor draait met de bal, schiet en ... Fadl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
humaid - CHELESIA 1:1

29e minuut.
EL Ichya probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. bin talyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jumaa rent richting de bal. Jumaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
bin Nard is nu in balbezit. Abdu Forouhar onderschept slim de pass. Baloushi rent richting de bal. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Rashid Suroor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. EL Ichya is nu in balbezit. Met opzet legt Rashid Suroor zijn tegenspeler op de grond. Rashid Suroor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: humaid 43%, CHELESIA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
humaid - CHELESIA 1:1

56e minuut.
bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi verovert de bal door een tackle van achteren. El Harbi geeft de bal voor. Mousa Rashid is nu in balbezit. Mousa Rashid geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
EL Ichya rent richting de bal. EL Ichya met een sublieme pass. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloushi draait met de bal, schiet en ... bin Malik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Matar speelt de bal door. Anbari is nu in balbezit. Hana Gobash begaat een overtreding. Hana Gobash krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Baloushi is nu in balbezit. Baloushi met een sublieme pass. AL Hufi rent richting de bal. Abdu Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Abdu Forouhar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdu Mugri komt het veld opgelopen. bin Malik trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt EL Ichya de bal. EL Ichya geeft de bal voor. Abdu Mugri rent richting de bal. Abdu Mugri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
humaid - CHELESIA 2:1

89e minuut.
Rashid Suroor heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Nayhan rent richting de bal. Abdu Mugri verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Mugri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: humaid 52%, CHELESIA 48%.
humaid - CHELESIA 2:1