Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MunDzter الصيادلة
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
AL Hareb speelt de bal door. Sulaiman rent richting de bal. Uthman rent richting de bal. Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hussain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
bin Hufi met een snelle inworp. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El Jawhar is nu in balbezit. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... Hussain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MunDzter - الصيادلة 0:1

24e minuut.
Al Metsu heeft problemen om de bal te vangen. Al Metsu passt de bal zonder na te denken. El Gobash is nu in balbezit. Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman schiet op doel. Hussain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb geeft een lange en hoge pass. Abdu Serkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghudari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. bin Shehhi probeert naar een medespeler te passen. El Jawhar kopt de bal weg. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MunDzter 61%, الصيادلة 39%.
MunDzter - الصيادلة 0:1

62e minuut.
Na een snelle pass probeert El Jawhar de bal onder controle te krijgen. Bilal speelt de bal door. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghudari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MunDzter - الصيادلة 1:1

66e minuut.
Mousa Al Jaber geeft de bal voor. Inworp. Bilal met een snelle inworp. bin AL Sakhtyani is nu in balbezit. bin AL Sakhtyani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
AL Hareb is nu in balbezit. Al Hammadi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Hammadi geeft een lange en hoge pass. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Al Ghandi speelt de bal door. Al Hammadi rent richting de bal. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Hammadi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Hammadi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MunDzter 55%, الصيادلة 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MunDzter - الصيادلة 1:1