Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
humaid ezz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
bin Shareef verovert de bal door een tackle van achteren. bin Shareef met een sublieme pass. Daar is Hana Gobash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap. Fadl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
bin Shareef neemt de hoekschop. Daar is Hana Gobash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai schiet op doel. Fadl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
humaid - ezz 0:1

7e minuut.
bin Jawhar met de inworp. Mousa Rashid is nu in balbezit. Mousa Rashid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mousa Rashid krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hana Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar begaat een overtreding. Hana Rasibi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hana Rasibi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
humaid - ezz 0:2

20e minuut.
bin Jawhar is nu in balbezit. Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Naser de bal. Naser draait met de bal, schiet en ... Fouad bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Hana Rasibi de bal. Baloushi onderschept slim de pass. Baloushi probeert naar een medespeler te passen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
humaid - ezz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: humaid 47%, ezz 53%.
humaid - ezz 1:2

52e minuut.
bin AL Omer passt de bal zonder na te denken. bin Jawhar rent richting de bal. Naser begaat een overtreding. Naser krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ahmad Yousif probeert naar een medespeler te passen. AL Harbi rent richting de bal. Abed Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hana Rasibi rent richting de bal. bin Butti begaat een overtreding. Hana Rasibi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hana Rasibi met een snel genomen vrije trap. bin AL Omer speelt de bal door. bin Butti rent richting de bal. Abdu Awzai onderschept slim de pass. Abdu Awzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hana Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Rasibi probeert naar een medespeler te passen. bin Mustafa rent richting de bal. Naser onderschept slim de pass. Naser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: humaid 57%, ezz 43%.
humaid - ezz 1:2