Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amin الصيادلة
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Abdu Serkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Metsu zijn tegenspeler op de grond. Metsu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Abdu Serkal verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jawhar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdu Serkal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Metsu rent richting de bal. Met opzet legt bin Jawhar zijn tegenspeler op de grond. bin Jawhar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Teymourian met een sublieme pass. Metsu is nu in balbezit. bin Jawhar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metsu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
bin Jawhar passt de bal met de wreef. Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal speelt de bal door. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap. Al Matsu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
amin - الصيادلة 0:1

23e minuut.
El Matsu rent richting de bal. bin AL Hawzai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Matsu. El Matsu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
bin AL Nayhan speelt de bal door. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal rent richting de bal. Haj Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Al Hammadi is nu in balbezit. Al Hammadi speelt de bal door. bin azad rent richting de bal. Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Metsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amin - الصيادلة 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amin 45%, الصيادلة 55%.
amin - الصيادلة 0:2

48e minuut.
bin Hareb heeft problemen om de bal te vangen. Sulaiman onderschept slim de pass. Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
amin - الصيادلة 0:3

51e minuut.
Abdu Serkal kopt de bal weg. bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hareb passt de bal in één keer door. Haj Malik is nu in balbezit. Haj Malik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
bin Hareb geeft een hoge lob. Sulayman rent richting de bal. bin Hussein Bilal is nu in balbezit. Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulayman schiet op doel. bin Shehhi bokst de bal weg. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
amin - الصيادلة 1:3

62e minuut.
Matar rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Matsu met een snelle inworp. bin AL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Nayhan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jasmi probeert de bal aan de voet te houden. bin Hufi rent richting de bal. bin Hufi met een sublieme pass. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap. Al Matsu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
bin Hufi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al Rabee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amin 44%, الصيادلة 56%.
amin - الصيادلة 1:3