Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JJ FC blackdra
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
AL Forouhar rent richting de bal. AL Forouhar geeft een lange en hoge pass. Daar is bin AL Harbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. El Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Al Noubi rent richting de bal. Al Noubi geeft de bal voor. Al Baloushi speelt de bal door. bin Hufi is nu in balbezit. bin Hufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Abdu Hufi passt de bal met de wreef. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. El Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. El Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hana Omer kan de bal niet met de borst controleren. AL Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. AL Forouhar met een sublieme pass. El Darwish rent richting de bal. El Darwish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JJ FC - blackdra 1:0

18e minuut.
Abdu Al Darwish rent richting de bal. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi probeert naar een medespeler te passen. bin Hufi rent richting de bal. bin Hufi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Al Darwish onderschept slim de pass. Abdu Al Darwish speelt de bal door. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
bin Shehhi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadr met de inworp. bin Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hufi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Al Noubi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al Nahyan komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Klungelig pakt bin azad de bal. El Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin azad. bin azad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ FC 53%, blackdra 47%.
JJ FC - blackdra 1:0

48e minuut.
bin Shehhi rent richting de bal. bin Shehhi geeft de bal voor. Inworp. Suroor met de inworp. Abdu Harbi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
bin Forouhar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AL Forouhar met een snelle inworp. Abdu Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hufi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JJ FC - blackdra 2:0

60e minuut.
bin Hufi speelt de bal door. Daar is Al Nahyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nahyan passt de bal met de wreef. Nadr rent richting de bal. Nadr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nadr is nu in balbezit. Nadr probeert naar een medespeler te passen. Al Kaabi speelt de bal door. Daar is El Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Darwish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ FC 55%, blackdra 45%.
JJ FC - blackdra 2:0