Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackdra MunDzter
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Al Nahyan is nu in balbezit. Al Metsu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Nahyan. Al Nahyan krijgt een gele kaart. Al Metsu raakt geblesseerd tijdens het duel. Baloushi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
bin AL Sakhtyani met de inworp. Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Abdu Al Darwish ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abdu Al Darwish naar de kleedkamers voor een vroege douche. Al Metsu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al Metsu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Al Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Baloushi rent richting de bal. bin Hufi is nu in balbezit. Baloushi onderschept slim de pass. Al Nahyan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nahyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
blackdra - MunDzter 1:0

14e minuut.
Baloushi onderschept slim de pass. bin Hufi onderschept slim de pass. bin Hufi probeert naar een medespeler te passen. Al Nahyan rent richting de bal. Al Nahyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
blackdra - MunDzter 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AL Fahir met de inworp. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu schiet op doel. Ghudari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Al Nahyan rent richting de bal. Al Nahyan passt de bal zonder na te denken. Nadr geeft een hoge lob. Al Nahyan rent richting de bal. Al Nahyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Baloushi de bal. bin Hufi is nu in balbezit. bin Hufi passt de bal zonder na te denken. Al Nahyan is nu in balbezit. Al Nahyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
El Darwish geeft de bal voor. Inworp. Abdu Harbi met de inworp. bin Hufi is nu in balbezit. bin Hufi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdra 39%, MunDzter 61%.
blackdra - MunDzter 2:0

52e minuut.
Bilal probeert naar een medespeler te passen. Al Metsu rent richting de bal. Hana Omer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hana Omer krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baloushi de bal. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Al Zeer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blackdra - MunDzter 2:1

78e minuut.
El Darwish trapt de bal weg van het doel. AL Fahir kopt de bal weg. Ghudari is nu in balbezit. Ghudari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Al Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Harbi onderschept slim de pass. bin AL Harbi speelt de bal door. Nadr is nu in balbezit. Nadr geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Baloushi de bal. bin Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hufi probeert naar een medespeler te passen. Ghudari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghudari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Al Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdra 60%, MunDzter 40%.
blackdra - MunDzter 2:1