Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELESIA الصيادلة
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
bin Shehhi trapt de bal weg van het doel. Abdu Nayhan kopt de bal weg. Daar is Abdu Nayhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Muto heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto rent richting de bal. Muto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELESIA - الصيادلة 1:0

9e minuut.
Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid Suroor onderschept slim de pass. Abdu Serkal met een sublieme pass. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
bin Nard geeft een hoge lob. Al Majed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Nayhan onderschept slim de pass. Abdu Nayhan haalt uit met een fantastische trap. bin Shehhi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

17e minuut.
Inworp. Yardan met een snelle inworp. Muto is nu in balbezit. Muto geeft een hoge lob. Al Majed probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Hussein Bilal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELESIA - الصيادلة 2:0

27e minuut.
Abdu Serkal kopt de bal weg. Metsu rent richting de bal. Metsu passt de bal zonder na te denken. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELESIA - الصيادلة 2:1

36e minuut.
Khater geeft een lange en hoge pass. bin Hufi is nu in balbezit. bin Hufi probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman schiet op doel. bin Malik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Al Majed geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yardan met een snelle inworp. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELESIA 51%, الصيادلة 49%.
CHELESIA - الصيادلة 2:1

48e minuut.
Anbari geeft een lange en hoge pass. Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metsu. Metsu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rashid Suroor heeft problemen om de bal te vangen. bin Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hufi geeft een lange en hoge pass. Metsu rent richting de bal. Metsu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar geeft een hoge lob. Daar is Al Haddad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman schiet op doel. bin Malik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHELESIA - الصيادلة 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELESIA 52%, الصيادلة 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHELESIA - الصيادلة 2:2