Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ezz MunDzter
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Al Ghandi rent richting de bal. Abdu Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Awzai speelt de bal door. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Uthman met een harde bal richting middenveld. Al Ghandi kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Jawhar de bal. Ghudari is nu in balbezit. Ghudari haalt uit met een fantastische trap. Haj Akram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Awzai maakt een afschuwelijke overtreding. Abdu Awzai krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Al Ghandi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Ghandi geeft een hoge lob. Ghudari heeft problemen om de bal te vangen. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ezz - MunDzter 0:1

33e minuut.
Al Ghandi is nu in balbezit. Al Ghandi met een sublieme pass. bin Jawhar is nu in balbezit. Ghudari onderschept slim de pass. Ghudari haalt uit met een fantastische trap. Haj Akram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mousa Rashid rent richting de bal. Mousa Rashid passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ahmad Yousif de bal onder controle te krijgen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ezz - MunDzter 1:1

37e minuut.
Uthman geeft een hoge lob. Inworp. Ahmad Yousif met een snelle inworp. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
bin Mustafa probeert de bal met de borst te controleren. bin AL Sakhtyani onderschept slim de pass. bin AL Sakhtyani passt de bal in één keer door. Ghudari rent richting de bal. Ghudari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ezz - MunDzter 1:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Shareef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Ghandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Awzai schiet op doel. Hussain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ezz 41%, MunDzter 59%.
ezz - MunDzter 1:2

55e minuut.
Al Ghandi rent richting de bal. Al Ghandi passt de bal in één keer door. Al Metsu is nu in balbezit. Al Metsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ezz - MunDzter 1:3

62e minuut.
Abdu Awzai passt de bal in één keer door. Bilal is nu in balbezit. Abed Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ghudari probeert naar een medespeler te passen. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai speelt de bal door. Abed Yaseen heeft problemen om de bal te vangen. Abed Yaseen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ezz - MunDzter 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ezz 49%, MunDzter 51%.
ezz - MunDzter 2:3